adamnabelek Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Potřebuji poradit, stáhl jsem si COD a ptá se mě to na update ? Mám nejnovější flesh. Co mám dát aby se mi nic nepokazilo a mohl jsem hrát ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Jaký máš DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamnabelek Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 2.0.13146.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 2.0.13146.0 Aktualizuj si DB bez obav přes flešku na 13604 Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamnabelek Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Vyzkouším, jinak díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 hoši dal som update a ked teraz chcem hrať hoci jakú hru tak chce to prehrať jak film.. plz help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adamnabelek
Potřebuji poradit, stáhl jsem si COD a ptá se mě to na update ? Mám nejnovější flesh. Co mám dát aby se mi nic nepokazilo a mohl jsem hrát ? Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.