adamnabelek Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Potřebuji poradit, stáhl jsem si COD a ptá se mě to na update ? Mám nejnovější flesh. Co mám dát aby se mi nic nepokazilo a mohl jsem hrát ? Díky moc Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 2.0.13146.0 Aktualizuj si DB bez obav přes flešku na 13604 Stáhnout ho můžeš zde : http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat
0 adamnabelek Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 Vyzkouším, jinak díky moc :) Citovat
0 rytmy Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 hoši dal som update a ked teraz chcem hrať hoci jakú hru tak chce to prehrať jak film.. plz help Citovat
Otázka
adamnabelek
Potřebuji poradit, stáhl jsem si COD a ptá se mě to na update ? Mám nejnovější flesh. Co mám dát aby se mi nic nepokazilo a mohl jsem hrát ? Díky moc
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.