FxR Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 Zdravím, Vůbec se mi nelíbí nový "skin" YouTube,jde nějak dát zpět starý dobrý skin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Mě se nový vzhled také vůbec nelíbí ale bohužel jsem ani po dlouhém hledání nenašel možnost přepnutí zpět na starý, takže se s tím podle mě už nedá nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007jarda Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Me take zatim nevyhovuje... Ale treba se to casem zmeni, ze to nelze prepnout je fakt skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Lze jedine prepnout vzhled kanalů na starý. Jinak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FxR
Zdravím,
Vůbec se mi nelíbí nový "skin" YouTube,jde nějak dát zpět starý dobrý skin ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.