Mici_1989 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Zdarec lidi, hledám někoho kdo mi pomůže s opravou X Boxu 360 (Ostrava). Potvrdil jsem nechtíc aktualizaci z DVDčka u jedné hry a nějak se mi to kouslo (can´t read from disk) a na téhle hlášce to zůstane i když ho restartuju... Kdo mi pomůže, dám mu X Box 360 elite, který mi leží doma (bez mechaniky, nevím jestli s ním něco není, zapnout jde) 8) Kontakt: micorek.m@seznam.cz Mobil: 608 62 44 52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 romik je z poruby,rychlá a kvalitní práce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mici_1989 Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Už píšu, díky za info 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.