litterpool Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 ahoj,prosím o radu,loni jsem měl originálku NHL 11,teďka jsem si stáhnul NHL 12 a rád bych to zkusil po síti,půjde to,nebo musím si koupit originálku?Stačí mi pouze koupit xbox live?Hledal jsem všude možně odpověď,ale nenašel.Díky za rady Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stfukeyboard Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Abys mohl hrát NHL 12 po netu, tak potřebuješ EA ticket který je možné koupit na XBL za 800pts a samozřejmě potřebuješ X gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 litterpool Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Díky za odpověď,ty body,to jsou takové ty jak naskakují např.když dohraju nějakou hru?A jak a kde ten ticket koupím?Xbox gold není problém,máte dobré zkušenosti např. s aukrem?Jsem hrozná lama,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 litterpool Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Poraďte prosím někdo,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Díky za odpověď,ty body,to jsou takové ty jak naskakují např.když dohraju nějakou hru?. Ne , musíš si je koupit za peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
litterpool
ahoj,prosím o radu,loni jsem měl originálku NHL 11,teďka jsem si stáhnul NHL 12 a rád bych to zkusil po síti,půjde to,nebo musím si koupit originálku?Stačí mi pouze koupit xbox live?Hledal jsem všude možně odpověď,ale nenašel.Díky za rady Tomáš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.