litterpool Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2011 ahoj,prosím o radu,loni jsem měl originálku NHL 11,teďka jsem si stáhnul NHL 12 a rád bych to zkusil po síti,půjde to,nebo musím si koupit originálku?Stačí mi pouze koupit xbox live?Hledal jsem všude možně odpověď,ale nenašel.Díky za rady Tomáš Citovat
0 stfukeyboard Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2011 Abys mohl hrát NHL 12 po netu, tak potřebuješ EA ticket který je možné koupit na XBL za 800pts a samozřejmě potřebuješ X gold. Citovat
0 litterpool Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2011 Díky za odpověď,ty body,to jsou takové ty jak naskakují např.když dohraju nějakou hru?A jak a kde ten ticket koupím?Xbox gold není problém,máte dobré zkušenosti např. s aukrem?Jsem hrozná lama,díky. Citovat
0 litterpool Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2011 Poraďte prosím někdo,děkuji Citovat
0 slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2011 Díky za odpověď,ty body,to jsou takové ty jak naskakují např.když dohraju nějakou hru?. Ne , musíš si je koupit za peníze... Citovat
Otázka
litterpool
ahoj,prosím o radu,loni jsem měl originálku NHL 11,teďka jsem si stáhnul NHL 12 a rád bych to zkusil po síti,půjde to,nebo musím si koupit originálku?Stačí mi pouze koupit xbox live?Hledal jsem všude možně odpověď,ale nenašel.Díky za rady Tomáš
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.