goldberg Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 dobry den dneska jsem si vypalil hru cod black ops a naskoci jenom cerna obrazovka udelal jsem pres abgx360 kontrolu a zadna chyba tam nebyla vse bylo zelene.kontrolu jsem delal pres level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Black Ops je hra s ochranou AP2.5...takze si o tom treba precitat. Flash mas stary, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 goldberg Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Black Ops je hra s ochranou AP2.5...takze si o tom treba precitat.Flash mas stary, co? jj mam uz vim proc mi to nejde.akorat se chci zeptat budu si nechavat delat reflash to uz hra pujde v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Uděláš-li vše korektně, ano, v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goldberg
dobry den dneska jsem si vypalil hru cod black ops a naskoci jenom cerna obrazovka udelal jsem pres abgx360 kontrolu a zadna chyba tam nebyla vse bylo zelene.kontrolu jsem delal pres level 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.