Mpik Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Zdravim, doteď jsem měl xbox v obýváku na televizním stolku, ale koupil jsem si svojí tv, kterou mam v plánu si dát k sobě do pokoje, na zeď pomocí nějákýho držáku např http://www.drzakyastolky.cz/drzakyastolky-cz/eshop/0/0/5/158-BRATECK-WA3DS něco takovýho... No, a nastává mi otázka, kam umístit xbox a hlavně taky kinect (kterej musí být v nějáký minimální výšce a bejt pod televizí) . Nejradši bych měl xbox "na stojáka" . Ale nějak mě vubec nenapadá jak to vyřešit. Jestli nějákou poličkou nebo stolek, kdybych měl koupit ještě tv stolek jenom kvůli xboxu, tak zase trochu ztácí smysl ten držák na zeď... zas na druhou stranu do budoucna budu ještě přikupovat další zařízení třeba blu ray přehrávač, takže by ten stolek nakonec nebyl asi uplně od věci, nevím, mam teď takový dilema kolem toho prostě :D ... Tak se chci zeptat, jak máte vy řešený tyhle věci ohledně xboxu a tv? Uvítam jakýkoliv tipy, rady, nápady. Předem dík EDIT: ještě bych doplnil, že mam starou verzi xboxu FAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 já mám teda xbox ve stolku pod tv. co se týče kinectu tak na ten se daj koupit držáky na tv, nikde není daný že musí bejt pod televizí. já ho mam nad televizí na centrální reprobedně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Mpik, ty nemas vlastnu hlavu, ci TV na stenu, ci stolik atd.? Sam vies, ako mas usporiadanu izbu. My ju nevidime! Na taketo kraviny potrebujete zakladat topiky? Zasnem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 já mám kinect teda na držáku na TV, která visí na zdi, podle mě ideální místo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 jo, o těch držácích na kinect, co se umisťují na tv vim, ale to jsem ani nebral v úvahu, protže už si myslim, že by to bylo dost vysoko od země, (řekněme nějákejch cca 160 až 180 cm) nebo jestli to nevadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 A aky velky mas ten TV? Idealna vyska TV by mal byt stred obrazovky s vyskou oci (sediaceho cloveka). Samozrejme, ze pri hrani postojacky (Kinect) je to zas ine. Takze najst kompromis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 A aky velky mas ten TV? Idealna vyska TV by mal byt stred obrazovky s vyskou oci (sediaceho cloveka). Samozrejme, ze pri hrani postojacky (Kinect) je to zas ine. Takze najst kompromis... No vidíš, to je třeba další věc, co jsem nevěděl, jaká je ideální výška při umístění tv takhle na zeď... Když máš stolek, tak tam to neovlivníš, ale v tomhle případě si to můžu pověsit kam budu chtít žejo... TV má úhlopříčku 42" (107cm) a sledovat budu převážně asi z postele, takže v leže a v sedě taky teda no... Když mam televizi teď v obýváku na tom stolečku, tak to je pod úroveň očí v sedě, chtělo by to určitě trochu výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Pri 42" ak pocitam ram takych 5cm, tak pri sedeni asi hranu spodneho ramu do vysky 65-68cm. Ine je to, ked sa clovek pozera postojacky z 2 - 2,5 metra. Tak asi taky kompromis by bol o 15-20cm vyssie. Ale najlepsie podla teba ako to budes vnimat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slahounek Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 ja osobne mam Kinect tak cca 2 plus neco malo metru nad zemi a je to uplne v pohode... Sam merim tak 195cm a kdyz sme dva, tak je to akorat... De to v poradku i ve dvou s dcerou - ta ma tak 1,2m... Vysledkem je, ze staci tak 1,5metru pred TV a vsechno je jak ma.... Lidi, neberte ty predsudky tak vazne... dulezitej neni uhel, dulezita je vzdalenost, kterou ste schopni mezi cockou a vama vytvorit :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Podívej se do mého profilu .. mám tam fotku, jak jsem to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.