dejff Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Nazdar, zaregistroval jsem se na psnet. a nelze mi udpatnout účet, neustále mi to píše, že to mám zkusit později. Taky to někomu nejde nejenom mně ? Účet po mě vyžadovala hra Motorstorm Artic, když jsem chtěl hrát multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ouee Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Já sem si tam zaregistroval účet v sobotu když mi přišlo nové psp a vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 no já si tam chci přidat psp system po ignorování otázky jestli si chci změnit údaje potvrdím ty 2 věty odrážkami a znovu se mi objeví, že to mám zkusit později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ouee Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak to nevím co s tím. Leda snad: zkus to později :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 musím tam doplnit i ty zbývající údaje ? jako např. číslo karty atd. ? podle mě to být nemusí.. jen jsem si chtěl zahrát motorstorm arctic edge online :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.