dejff Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2011 Nazdar, zaregistroval jsem se na psnet. a nelze mi udpatnout účet, neustále mi to píše, že to mám zkusit později. Taky to někomu nejde nejenom mně ? Účet po mě vyžadovala hra Motorstorm Artic, když jsem chtěl hrát multiplayer. Citovat
Ouee Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Já sem si tam zaregistroval účet v sobotu když mi přišlo nové psp a vše v pohodě. Citovat
dejff Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 no já si tam chci přidat psp system po ignorování otázky jestli si chci změnit údaje potvrdím ty 2 věty odrážkami a znovu se mi objeví, že to mám zkusit později Citovat
Ouee Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Tak to nevím co s tím. Leda snad: zkus to později :D Citovat
dejff Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2011 musím tam doplnit i ty zbývající údaje ? jako např. číslo karty atd. ? podle mě to být nemusí.. jen jsem si chtěl zahrát motorstorm arctic edge online :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.