Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Myslíte si,že MS predstaví xbox 720? Čím dál více zpráv o tom mluví,podle mě je ještě brzo,co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Tomuhle ani za mak neverim, microsoft si da podle me jeste na cas, ale vubec bych se tomu na druhou stranu nebranil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Sice je pravda,že xbox už nestíhá,ale to si s konkurencí nemají co vyčítat..nevim no,jsem čerstvým vlastníkem xboxu a že by se mě hned chtělo kupovat další,to zrovna ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Stiha.....podle me se muze jeste krasne drzet, hry na nem porad muzou vypadat uzasne a neni to jen muj nazor, ale i nazor mnoha hernich vyvojaru....kecy typu konzole bezdi pc, to fakt nemam rad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No o tom se s tebou přít nebudu,já si to ale myslím,kdyby stíhal,hry by vypadali stejně jako na PC,ale to určitě nevypadají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Stiha.....podle me se muze jeste krasne drzet, hry na nem porad muzou vypadat uzasne a neni to jen muj nazor, ale i nazor mnoha hernich vyvojaru....kecy typu konzole bezdi pc, to fakt nemam rad.... Pravda bolí... :trololo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No o tom se s tebou přít nebudu,já si to ale myslím,kdyby stíhal,hry by vypadali stejně jako na PC,ale to určitě nevypadají Protoze konzole my jisty zivotni cyklus a je pochopitelne ze behem te doby zestarne, jo PC jde dopredu rychleji, ale konzole to nejak nebrzdi, naopak to tahnou.....a je logicke ze nebudes mit kazde tri roky novou konzoli aby to vypadalo tak dobre jak na PC.....a podle me na to co to umi, se na tom porad daj delat divy, ale ja jsem clovek, ktery nelpi tolik na grafice, respektive jeji technickee strance..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Pokud rozjedeš na PC sestavě z roku 2005 např. Battlefield 3 s grafikou jako Xko, pak můžeš něco psát. Zatím konzole stíhají, ale je zase pravda, že PS3 dohání Xko v počtu prodaných konzolí. Microsoft určitě něco kuje, ale nečekal bych to hned teď. Rok, dva tomu dej. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 A proč bych měl hrát na sestavě z 2005,když můžu hrát na sestavě z tohohle roku...to je problém,není nástupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Ale ani nemuze byt, konzole ma zivotni cyklus a ten se jeste nevycrpal, naopak se s prichodem kinectu a move jen prodlouzil, je jasne ze jak sony tak microsoft uz kuchti konzole nove ale dal bych tomu jeste cas, osobne neverim ani v odhaleni pristi rok...... Krom toho verim, ze ty konzole maji porad co nabidnout, uz jen proto, ze hry nejsou jen o grafice a grafika neni jen o tom jake mas delo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Samozrejmě s tim souhlasím,xbox ma ještě co nabidnout ale v porovnani s pc zaostavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Jenze ne porad nejak tak aby to nutilo nekoho vydat dalsi generaci a o to jde..... Ja nemusim mit nejaky physix grafiky, kde poletuji smitka prachu atd., hry my staci tak jak jsou...... Navic PC nema co komu urcovat, hrani tahnou konzole a PC muze byt rado, ze se veze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Protože jsou levný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 To neni jenom v tom, respektive je otazka jestli to ma na to vubeec nejaky nezanedbatelny vliv..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Má to 99% vliv,kdyby konzole stály stejně jako pc každý si zaplatí radši pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Jenze ten trh nefunguje tak jednoduse, vem si kolik procent PC hracu tvori pirati a tem nejd o ceny vubec ;) Jasne do zacatku je to jiste vetsi investice, dlouhodobe to bude tak na stejno..... Ale to, ze se na konzolich hraje mnohem vic nez na PC neni dusledkem toho, ze konzole jsou levnejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rknezz7 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Mappleton, a já bych si zrovna koupil tu konzoli :) Tohle je offtopic, stejně se tu hádáš jen o tom samém... to je jak PS3 vs. Xboo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No zvhrlo se to tu v neco trosku jineho nez bylo zamysleno, ne uplne konzole vs. pc flame ale daleko uz to k tomu nema :) Kazdopadne ja jsem toho nazoru ze na nove konzole je brzo (ne ze bych je nechtel, ale verim ze jen tak nebudou a nevadi mi to)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Myslím si že na CESu ještě ne, dokonce si ani nemyslím že na E3. Vyděl bych to na E3 2013 ohlášení a Q4 hned prodej. MS bude chtít z 360 vydojit maximum tak proč by ohlašovali novou konzoli nějak moc brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 záleží na tom jak se bude 360 prodávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Podle mě je ještě brzy, 360ka stíhá zatím v pohodě (dle mého názoru) a aby přišel MS s novější verzi už takhle brzy mi nejde do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 záleží na tom jak se bude 360 prodávat... Oboje oknzole se porad prodavaj dost dobre, ale ono stejne budou jeste dost dojizdet pri dalsi generaci, jako treba dojizdel PS2..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 ja jsem spíš myslel že když se bude x360 dobře prodávat tak MS nemá důvod vydávat nový xbox když z toho budou mít peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Ja jsem to pochopil a souhlasim s tim, jen rikam ze nezalezi jen na tom ,nove konzole uz jsou ve vyvoji a tyhle jeste pojedou, ale nebudou z nich vylozene zdimat kazdy dolar ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 ok to je mi jasné a taky byl bych rád kdyby se to oddálilo aspon o ten rok a půl ,mám 360 ani ne rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.