JanKrumbach Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Zdravím Mám dotaz.Dají se nějak z PS3 přenést data ? Myslím třeba muzika na Flešku? Nebo data ,či videa z PS3 ?Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Pokud k PS3 připojíš Flashku tak u obrázků, hudby a videa je možnost kopírovaní v obou směrech (PS3 > USB a naopak) U sejvů a her nevím zatím jsem nezkoušel, ale myslím že bytaké mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanKrumbach Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No jo,ale jak se to dělá?Můžeš mi to popsat po lopatě? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Za 1. teda připojit Usb zařízení které se v PS3 zobrazí jako Usb device nebo jak je pojmenované Za 2. Na dotyčný soubor zmáčku myslím že trojúhelník.. Po straně se zobrazí lišta kde je Info, Copy, Delete atd.. A dám Copy a soubor ze začne kopírovat Případně že usb zařízení zobrazí jako prázdné tak zmáčkout trojúhelník a View All Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Zapomněl jsi na to nejdůležitější, Disk nebo flashka musí být formátována na souborový systém FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Díky za doplnění :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JanKrumbach
Zdravím
Mám dotaz.Dají se nějak z PS3 přenést data ? Myslím třeba muzika na Flešku? Nebo data ,či videa z PS3 ?Děkuji za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.