JanKrumbach Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Zdravím Mám dotaz.Dají se nějak z PS3 přenést data ? Myslím třeba muzika na Flešku? Nebo data ,či videa z PS3 ?Děkuji za radu. Citovat
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Pokud k PS3 připojíš Flashku tak u obrázků, hudby a videa je možnost kopírovaní v obou směrech (PS3 > USB a naopak) U sejvů a her nevím zatím jsem nezkoušel, ale myslím že bytaké mělo jít Citovat
0 JanKrumbach Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 No jo,ale jak se to dělá?Můžeš mi to popsat po lopatě? Dík. Citovat
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Za 1. teda připojit Usb zařízení které se v PS3 zobrazí jako Usb device nebo jak je pojmenované Za 2. Na dotyčný soubor zmáčku myslím že trojúhelník.. Po straně se zobrazí lišta kde je Info, Copy, Delete atd.. A dám Copy a soubor ze začne kopírovat Případně že usb zařízení zobrazí jako prázdné tak zmáčkout trojúhelník a View All Citovat
0 huhla Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Zapomněl jsi na to nejdůležitější, Disk nebo flashka musí být formátována na souborový systém FAT32. Citovat
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2011 Díky za doplnění :idea: Citovat
Otázka
JanKrumbach
Zdravím
Mám dotaz.Dají se nějak z PS3 přenést data ? Myslím třeba muzika na Flešku? Nebo data ,či videa z PS3 ?Děkuji za radu.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.