tabutak Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Čau, chci se zeptat jestli tady někdo nezná hru podobnou Dirt 3. Chtěl bych nějakou hru, kde si nastavíte SPLITSCREEN a jedete závod například s kamarádem nebo členem rodiny aniž byste se museli připojovat k Xbox live (hrát offline). Přemýšlel jsem o nějakém NFS ale je jich hrozně moc tak se tu ptám. Všem díky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 šáhni po forze... ale asi ti to nebude sedět, když hledáš nějakou arkádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 skus Blur , skvela arkada a dost som sa ju nahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Blur, ale jinak jednoznačně FORZA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Ja bych doporucil urcite Blur a asi nejvic Drivera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tabutak Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Dobře, děkuju skusim Forzu motosport 4 ;) akorát si musim zjistit jak se vypalujou ty velký DVD.. ale to už nějak půjde :D Mě je jako jedno jestli to je arkáda, ale o to aby tam byl SPLITSCREEN ;) pro offline závody ve dvou .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Úplně jsem zazdil taky DIRT 3 - to je sice trošku jiný soudek, ale také super zábava :), hráli jsme to s kamošem přes split screen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tabutak Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Právě o to mi jde, jen tak v klidu si dát závod doma, žádný LIVe atd.. ;) ale prostě v klidu doma s někym .. a hledal jsem i něco jinýho než Dirt.. protože už nás nebaví pořád to samí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Split/Second vyborna blbovinka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Já osobně doporučuji FORZU, DIRT 3, BLUR... a pokud si i na formule tak F1 2011 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.