lemiju Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Chci se zeptat. Jestli Iphone komunikuje normalne s jinymi telefony? pres modrej zub, MMS a tak. Rozhoduji se mezi 4s a Galaxy S2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 MMS jakože mult. zpráva ? ta nemá nic společnýho s tim co je to za telefon jinak ne, komunikuje maximálně s jinejma iVěcma díky iOs5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 toho sem se bal :( a asi nijak jinak to nejde obejit, tak asi vyhrava Galaxy S2. Porad nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 No ale k čemu ti je dneska nějaký sdílení mezi telefonama přes BT ? stejně si všichni všechno doma tahaj přes kabel, nebo to stáhneš nějak z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 To je taky pravda :p ja jen znam dva lidi v okoli, kdo ma iphona. Diky za rady. Mas 4s? prave to je tak krasnej telefonv ty bily, ale Samsung se mi taky libi a jak je velkej jak cow :D ale zas se mi nelibi to samsung menu. tak uvidim po vanocich jestli pujdou ceny dolu. pripada mi, blby to kupovat ted pred vanoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lemiju
Chci se zeptat. Jestli Iphone komunikuje normalne s jinymi telefony? pres modrej zub, MMS a tak. Rozhoduji se mezi 4s a Galaxy S2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.