Ca3saR Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Caute, jen bych chtel poradit nejakou stranku kde tento update dashboardu muzu stahnout na flashku, dekuji ;) Edit: Nebo mi update nabehne kdyz tam vlozim treba BFBC2 ? (hraju origo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak pokud máš xko připojené k netu, tak byti to mělo naběhnout samo a samo se stáhnout do Xka, ovšem zda-li to půjde stáhnout na flashku netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Zkoušel to už někdo? Jak vypadá soužití nového DB a LT 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 ale ještě nevyšel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Jo, až jsem to napsal, všiml jsem si, že to zase odložili. Sorry, nechodím teď raději na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ca3saR
Caute, jen bych chtel poradit nejakou stranku kde tento update dashboardu muzu stahnout na flashku, dekuji ;)
Edit: Nebo mi update nabehne kdyz tam vlozim treba BFBC2 ? (hraju origo)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.