lakilulu Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Mam toto iso....chcem ho na 1 gb kartu v cso...co by som mal ripnut ( update som dal prec ale musim dat nieco este viac ) plis pomozte abo napiste co odtail mozem vsetko zmazat aby mi isla hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 že by jazyky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 ^^ V USA verzii ich bude vela... ako urobil Osmen... UPDATE a nejake Videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 kopy tady ma uplou verzi pro 1Gb MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 jj ja jsem vymazal vsechny bonusovy mapy, update a myslim 2 nejvetsi videa - hned z 1. mise a pak jeste odnekad a iso melo 970mb zhruba ... ale uz jsem si koupil 2gb a bez ripu je to nejlepsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.