prosím o radu... Mám X360 s LT2.0 - tudíž spustím hry jako FIFA12, NHL 12 atd.. nasledne jak vysel GoW3 a napriklad NFS RUN, nesla mi hra vypalit... Kamarad samozrejme diky nejake mechanice vypalil hru "jinak", a hra se mi normalne nacte, ovsem po spusteni v menu po chvili spatne a napise hlasku jaoo unsupported disc apod....
Docetl jsem se tady o nejake moznosti kopirovani na disk, propojeni xka s PC apod... Muzete mi prosim pomoct, co mam delat ? mam pristup ke vsem gamesam a treba
Otázka
martycrow
Zdravím kolegové,
prosím o radu... Mám X360 s LT2.0 - tudíž spustím hry jako FIFA12, NHL 12 atd.. nasledne jak vysel GoW3 a napriklad NFS RUN, nesla mi hra vypalit... Kamarad samozrejme diky nejake mechanice vypalil hru "jinak", a hra se mi normalne nacte, ovsem po spusteni v menu po chvili spatne a napise hlasku jaoo unsupported disc apod....
Docetl jsem se tady o nejake moznosti kopirovani na disk, propojeni xka s PC apod... Muzete mi prosim pomoct, co mam delat ? mam pristup ke vsem gamesam a treba
To je napriklad presne typ hry, ktery nejde spustit ani vypalit... Need For Speed The Run ISORip JTAG XBOX360-XB3
Stejne tak mam pristup i k hram co maji napsano JTAG...
VElice diky za jakoukoli pomoc a radu, a omlouvam se, jestli se ptam amatersky... DIKY MOC..
:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.