kamulda Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 dám do mechaniky normálně dvouvrstvé DVD a spustím program Clone CD uz jsem takto vypálil deset her a bez problémů, ale teď u novinek Assasin nebo Lego Herry Potter mi to píše že volné místo na mediu je 8160MB a hra že je velká 8400 plus minus a že se nevleze na DVD jestli přesto chci vypálit a zapisovat až do konce. Poraďte prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 pročti si forum ohledně XGD3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamulda Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Tak že jsem to slétl očima a pokud nejsem Lama což ale asi jsem tak jsem pochopil že tuto možnost můžu využít ale taky nemusím. Jako že to jde vypálit i normálně jak jsem dělal doteď akorát s tím že v budoucnu by mě to mohlo mrzet ( kdybych se připojil k xbox live. Jde mi o to že nechci investovat do nové vypalovačky. Děkuji za trpělivost kterou se mnou máte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 za 1. musíš mít flash lt+2.0 a ano dá se to vypálit i normálně ale nemusí to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamulda Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 děkuji moc za pomoc. to je vše co jsem potřeboval vědět. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.