Smileface Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Čau, kde kupujete 3DS hry? Zdá se mi, že v našich obchodech je to dost předražený. Typická ukázka: Mario za litr, Ridge Racer nebo Ghost Recon za 800. Vždyť to je dražší než Battlefield 3 na PC :? Podělte se kde se dá dobře nakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Dost kupuju na aukru nebo v UK. U nás jsou Nintendo hry drahý, to je pravda. Za to ale mívá Conquest pár krát do roka parádní akce kde se hry dají koupit vyloženě za hubičku, takže musíš sledovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 gamehouse.cz je asi najlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smileface Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ně že bych byl nějakej škrt, ale nemám rád ten pocit že mě někdo odrádá a u některých her ho cítím opravdu intenzivně :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ja taky na aukru kdyz se tam obcas neco ukaze...porat hledam toho maria nekde a vsude chtej 1000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Mário se levněji nesežene, pokud jde o nového a bazarového jsem ještě neviděl. Já jsem šel do jrcčka a vyměnil dvě hry za Mária s doplatkem stovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 nintendo hry si drzi furt skoro stejnou cenu jako kdyz je hra nova ne bazarova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smileface Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Je to dost bída, po RE: Revelations se rozhodnu zda nedám 3DS pryč, ty ceny mě ničí. Začínají se objevovat ceny Vita her a vypadá to že budou možná nižší a to i přes to, že technicky se nedají srovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Kdyz us tu bude vita a budou hry levnejsi nes ma 3ds,je mozna nintendo zlevni jako zlevnil 3ds.ted este nema konkurenci ale as pride vita se uvidi:)) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantomas6907 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 http://www.thehut.com/games/games-3ds/elysium.search?search=&searchFilters=R2FtZXMjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lcyohR2FtZXMgM0RTI3Byb2R1Y3RUeXBlOjIyIQ== Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.