Johny-malina Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Včera jsem si koupil GoW 2, ale z toho mulťáku jsem úplně jalovej. Nikam sem se nemoh připojit. Nechcete někdo se mnou dát hordu nebo co-op nebo cokoli jinýho ? Kdyžtak můj GT je Jeysym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronicze Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Podle mě všichni hráči GoW 2 přešli na GoW 3, ale je to jen můj názor, netušim jak to je. Jinak koupi GoW 2 mám v plánu tak se někdy můžem domluvit a dát coop :) . Live ti hodim až v pátek, páč to se mi do ruky dostane xbox :D . Poté se na live domluvíme třeba ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 CaseyCz mám všechny díly ale nejvíc hraju 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Klidne muzem dat :) nemam to stejnak cele dohrane a taky mam vsechny dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronicze Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tak já bych dal rád coop. . tak si vás přidám hoši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.