romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 hra je vypalena, flash mam lt2.0 pise mi to damaged downloadable conectes detected if it is corrupt pleas download it again or deleted it using the xbox dashboard poradte mi prosim co s tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 poradte mi nekdo prosim co s tim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 dashboard mam uz aktualizovany a te dmi to u hry pise this disc is not supported.. nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 jo koupit originál, nic jinýho ti asi nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.