GameEs Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Zítra jsem na fóru 6 let. Za tu dobu jsem tady potkal spoustu zajímavejch lidí, v podstatě sem vyrostl na cf :D postupem času jsem se propracoval až do postu moderátora a na něm jsem několik let působil. Bohužel posledních pár měsíců u mě zájem o hry tak trochu upadá a na forum už tolik nechodím. Což ale znamená, že jsem nepoužitelný jako moderátor a bude lepší, když se místo mě najde náhrada. Na chatbox samozřejmě pořád jednou za čas chodit budu, ale je zbytečný abych byl zelenej, když foru nejsem nijak nápomocnej. Díky Rixovi i všem ostatním za všechno, bylo to skvělých 6 let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 GS, díky že jsem tě poznal, byl jsi jedním z těch lepších módů s kterýma jsem vycházel :D občas se ukaž na chatu :party: P.S.: Kozi na To máš :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Dík že ste si na mě všichni vzpomněli xDDD. Nevadí. Je vidět jakej sem veterán, že mě místní ucha už ani neznají. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 jakoby pamatuju si tě bezbarvýho..pamatuju si tě modrýho..pamatuju si tě zelenýho..což ti vydrželo až do dneska koukám...ale taky do dneska ani nevim v jaký sekci si kdy moderoval :D každopádně rád to vezmu za tebe ( :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Párkrát jsme spolu pokecali, doufám, že patřím alespoň částečně do těch zajímavých lidí. Nicméně, hodně zdaru v životě, pěkný Vánoce a novej rok. ;) Doufám, že ho neprobliješ nosem...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Škoda GS - pravdou je že mě už to taky opuští a na fóru najsem tak často, jako dřív. Naprosto tě chápu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Škoda že odcházíš, podle mě jsi byl zrovna jeden z nejlepších modů tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.