jaluwka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Brý den, chtěl bych se zeptat, jestli každá hra na 3DS vyžaduje update firmwaru z verze 2.1 na vyšší, nebo jestli to vyžadují jen některé specifické hry, jako je například Mario 3D Land. Předem děkuji za odpověď.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 potřebuje to jen SM3DL,možná i MK7,ale asi ne,ale dnes vyšel 3.0.0-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Aha, takže dobrý, bál jsem se, že kdyby jsem si koupil nějakou 3DS hru, tak bych musel updatovat fw, abych hru spustil. Chci totiž používat Acekard 2i a ten jede jen do 2.1, zatím, takže bych jí pak nespustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 mám pocit,že včera se objevil upgrade na 3.0.0-5,takže se nemusíš obávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 acekard uz vydal fix na tento novy fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Jo, už to vidím, tak to je paráda. Pospíšili si teda, myslel jsem, že jim to bude trvat trošku déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 ja som myslel ze tak mesiac budeme cakat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaluwka Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 No, já jsem myslel, že i déle. Šlo to rychle, teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jaluwka
Brý den,
chtěl bych se zeptat, jestli každá hra na 3DS vyžaduje update firmwaru z verze 2.1 na vyšší, nebo jestli to vyžadují jen některé specifické hry, jako je například Mario 3D Land.
Předem děkuji za odpověď.:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.