Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj lidi, prosím řekněte mi, jak je to s ovládáním hlasem u kinectu? Někde jsem četl, že to v ČR nejde a někde zase že ano, po novém Dashboardu. Díky Citovat
Boza Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Nevim jak je to na novem Dashboardu, ale silne pochybuji o tom, ze tam bude CZ hlasova podpora. Kazdopadne v anglictine ti to pojede urcite, tak jako to fungovalo omezene do ted ;) Citovat
Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak mě se tam neukáže ani ten znak že mohu zadat povel hlasem.Určitě jsem nemyslel povel v CZ to tam myslím nebude nikdy. Citovat
Stepis Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Jde to pouze na AJ a USA uctu. Citovat
Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Hmm, takže zase nic.Vlastním kinect hned od uvedení a stále si myslím že to je tak akorát na to když se člověk napije s kamarádama a chce se pobavit, jinak zatím špatněnka.Díky za odpovědi. Citovat
Stepis Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2011 Ja pouzivam USA ucte a je fakt vyhodny :). kdyz lezim v postely a nevim kde mam gamepad. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.