Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj lidi, prosím řekněte mi, jak je to s ovládáním hlasem u kinectu? Někde jsem četl, že to v ČR nejde a někde zase že ano, po novém Dashboardu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boza Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Nevim jak je to na novem Dashboardu, ale silne pochybuji o tom, ze tam bude CZ hlasova podpora. Kazdopadne v anglictine ti to pojede urcite, tak jako to fungovalo omezene do ted ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak mě se tam neukáže ani ten znak že mohu zadat povel hlasem.Určitě jsem nemyslel povel v CZ to tam myslím nebude nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Jde to pouze na AJ a USA uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Hmm, takže zase nic.Vlastním kinect hned od uvedení a stále si myslím že to je tak akorát na to když se člověk napije s kamarádama a chce se pobavit, jinak zatím špatněnka.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Ja pouzivam USA ucte a je fakt vyhodny :). kdyz lezim v postely a nevim kde mam gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.