DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Dobrý den. Jsem tu nový a už žádám pomoc. :) Vlastním Xbox360 Jasper , a chtěl bych ho propojit s DVD Recorderem: SONY RDR-HX650 [attachment=3212:13919.attach] Xbox zapojím do Line 1 přes AV Kabel (Scart) a TV spojím Scartkou do line 3. Když však zapnu rekordér a navolím line 1. Slyším jen zvuk a na obrzaovce se zobrazí tato hláška: "TV Systém tohoto signálu je odlišný od nastavení rekordéru " V nastavení Rekordéru mám Video In/Out: Komponentový Výstup -> Progersivní Výstup Line 3 -> Video Vstup Line 1 ( In ) -> S-Video NTSC na PAL TV -> Zapnuto Zvuk z menu Xboxu Sliším ale video nefunguje. Je mi schopen někdo proadit? Děkuju předem. PS: Důvod: Chtěl bych nahrávat videa z her atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zkus nastavit tohle: Video Vstup Line 1 ( In ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zkus nastavit tohle: Video Vstup Line 1 ( In ) Nastavil jsem to jak říkáš: Vstup Line 1 ( In ) -> Video a stále je ta hláška na obrazovce.. kde může být chyba? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Těžko tak radit na dálku, poněvadž neznám konfiguraci a parametry toho přístroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Těžko tak radit na dálku, poněvadž neznám konfiguraci a parametry toho přístroje. Pomohlo by toto? http://www.alza.cz/hdd-rekorder-sony-rdr-hx650-s-d76171.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 příspěvek nad tebou necituj, přečti si pravidla fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 aha , omlouvám se asi jsem přehlídl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Srry error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 není napsáno, jaké kontejnery umí streamovat na hdd, je tam pouze napsaná výsledná komprese obrazu do mpeg2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Abych řekl pravdu , nevím :) , v těchto věcech se moc nevyznám , tak my přišla SCARTka nejjednodušší způsob zapojení. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 propoj to HDMI kabelem, jestli to má HDMI vstup, ale teď koukám, že nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Právě , vstup má pouze SCART . HDMI je jen na výstup. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 zkus ještě změnit v nastavení xboxu pal 50 / 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Díky , funguje to ,, bohužel pouze na 50Hz :( # EDIT: Tak jsem to vyřešil. v DVD Rekordéru jsem vstup změnil z PAL/SECAM na NTSC a už to frčí i na 60Hz! ještě jednou díky romiku :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DYXiCZ
Dobrý den.
Jsem tu nový a už žádám pomoc. :)
Vlastním Xbox360 Jasper , a chtěl bych ho propojit s DVD Recorderem: SONY RDR-HX650
Xbox zapojím do Line 1 přes AV Kabel (Scart) a TV spojím Scartkou do line 3.
Když však zapnu rekordér a navolím line 1.
Slyším jen zvuk a na obrzaovce se zobrazí tato hláška: "TV Systém tohoto signálu je odlišný od nastavení rekordéru "
V nastavení Rekordéru mám
Video In/Out:
Komponentový Výstup -> Progersivní
Výstup Line 3 -> Video
Vstup Line 1 ( In ) -> S-Video
NTSC na PAL TV -> Zapnuto
Zvuk z menu Xboxu Sliším ale video nefunguje.
Je mi schopen někdo proadit?
Děkuju předem.
PS: Důvod: Chtěl bych nahrávat videa z her atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.