DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Dobrý den. Jsem tu nový a už žádám pomoc. :) Vlastním Xbox360 Jasper , a chtěl bych ho propojit s DVD Recorderem: SONY RDR-HX650 [attachment=3212:13919.attach] Xbox zapojím do Line 1 přes AV Kabel (Scart) a TV spojím Scartkou do line 3. Když však zapnu rekordér a navolím line 1. Slyším jen zvuk a na obrzaovce se zobrazí tato hláška: "TV Systém tohoto signálu je odlišný od nastavení rekordéru " V nastavení Rekordéru mám Video In/Out: Komponentový Výstup -> Progersivní Výstup Line 3 -> Video Vstup Line 1 ( In ) -> S-Video NTSC na PAL TV -> Zapnuto Zvuk z menu Xboxu Sliším ale video nefunguje. Je mi schopen někdo proadit? Děkuju předem. PS: Důvod: Chtěl bych nahrávat videa z her atd. Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Zkus nastavit tohle: Video Vstup Line 1 ( In ) Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Zkus nastavit tohle: Video Vstup Line 1 ( In ) Nastavil jsem to jak říkáš: Vstup Line 1 ( In ) -> Video a stále je ta hláška na obrazovce.. kde může být chyba? :( Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Těžko tak radit na dálku, poněvadž neznám konfiguraci a parametry toho přístroje. Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Těžko tak radit na dálku, poněvadž neznám konfiguraci a parametry toho přístroje. Pomohlo by toto? http://www.alza.cz/hdd-rekorder-sony-rdr-hx650-s-d76171.htm Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 příspěvek nad tebou necituj, přečti si pravidla fóra Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 aha , omlouvám se asi jsem přehlídl. Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 není napsáno, jaké kontejnery umí streamovat na hdd, je tam pouze napsaná výsledná komprese obrazu do mpeg2 Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Abych řekl pravdu , nevím :) , v těchto věcech se moc nevyznám , tak my přišla SCARTka nejjednodušší způsob zapojení. :) Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 propoj to HDMI kabelem, jestli to má HDMI vstup, ale teď koukám, že nemá Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Právě , vstup má pouze SCART . HDMI je jen na výstup. :( Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 zkus ještě změnit v nastavení xboxu pal 50 / 60 Citovat
0 DYXiCZ Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2011 Díky , funguje to ,, bohužel pouze na 50Hz :( # EDIT: Tak jsem to vyřešil. v DVD Rekordéru jsem vstup změnil z PAL/SECAM na NTSC a už to frčí i na 60Hz! ještě jednou díky romiku :). Citovat
Otázka
DYXiCZ
Dobrý den.
Jsem tu nový a už žádám pomoc. :)
Vlastním Xbox360 Jasper , a chtěl bych ho propojit s DVD Recorderem: SONY RDR-HX650
Xbox zapojím do Line 1 přes AV Kabel (Scart) a TV spojím Scartkou do line 3.
Když však zapnu rekordér a navolím line 1.
Slyším jen zvuk a na obrzaovce se zobrazí tato hláška: "TV Systém tohoto signálu je odlišný od nastavení rekordéru "
V nastavení Rekordéru mám
Video In/Out:
Komponentový Výstup -> Progersivní
Výstup Line 3 -> Video
Vstup Line 1 ( In ) -> S-Video
NTSC na PAL TV -> Zapnuto
Zvuk z menu Xboxu Sliším ale video nefunguje.
Je mi schopen někdo proadit?
Děkuju předem.
PS: Důvod: Chtěl bych nahrávat videa z her atd.
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.