Kociq Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Pro grafky a lidi co umí v photoshopu Ahoj, hledám člověka co mi udělá pěkný avatar, jak už jsem psal v nadpisu můžu nabídnout Battlefield 3 Online pass [X360], nebo dvou denní live. Chtěl bych tam něco v motivu Xbox 360 nebo Battlefield 3. Když tak mi napište PM, nebo na Xfire: DavoCZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Zdárek jen tak z nudy sem něco splácal kdyby si chtel neco poupravit, neco z toho odstranit nebo přidat napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Ahoj, není to špatný, ale chtěl bych tě poprosit jestli by jsi neudělal něco jiného. Tady na forum, kdysi jednou nějaký uživatel nabízel že udělá komukoliv avatara, jeden jeho obrázek se mi strašně líbí tak tě chci poprosit jestli by jsi nebyl schopný udělat něco v podobném stylu, tady je ten obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 no hele skusim si stim pohrat ;) tohle je ale 3D a ty já ještě tolik nezvládám :/ tak nevim co vznikne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Ok, tak jak budeš mít čas tak něco vymysli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 :::Refresh::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 :::Refresh::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.