Michy Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Stáhl jsem si FIFU 08, ale mám fw 3.02 OE-A a když jsem viděl ty složitý instalace novýho fw, tak si myslím, že bych to nezvládl. POradíte mi někdo? Nějakej jednoduchej návod i z odkazama na to co mám stáhnout?? Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 PSP Tutoriály, tam to máš docela podrobně vysvětlené... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 pokud už máš CF tak není problém přejít na 3.52 m33...http://console-forum.net/showthread.php?t=10692 stáhneš, hodíš na X/PSP/GAME150 spustíš a je to (kdyby něco tak sem napiš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michy
Stáhl jsem si FIFU 08, ale mám fw 3.02 OE-A a když jsem viděl ty složitý instalace novýho fw, tak si myslím, že bych to nezvládl. POradíte mi někdo? Nějakej jednoduchej návod i z odkazama na to co mám stáhnout??
Moc díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts