zabiják Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 zdravim stáhl jsem si Fallout 3 DLC kolekci nejprve jsem naistaloval normální fallout 3 a ten šlape v pohodě naistaloval jsem patch a vložil tam datadisk ( konkrétně Operation Anchorage ) a mám podle návodu otevřít menu hry a tam otevřít data files a zaškrtnou Anchorage přesně to udělám ale když potom dám Ok a spustím hru tak se mě furt spouští jen normální Fallout 3 (totéž i u jiných datadisku jako jsou : the Pitt , Broken Steel ...atd ) nevíte někdo co stím (rady typu kup si originálku si mužete ušetřit mám to v plánu pokut mě tady nikdo neporadí ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Veškeré DLC se v této hře řeší pomocí questů. Konkrétně, když poprvé vylezeš z Vaultu, připíší se ti jako aktivní questy. Pokud už jsi ve hře dál, mělo by stačit chvíli počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.