moneytoo Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Zdarec, jen taková rychlá otázka... Jak spustím v irShellu přehrávání celého adresáře s hudbou (a popřípadě vice složek)? X-ko mi vždycky spustí jen jednu a dál to už neskočí. (Doufám, že to jde nějak normálně, bez potřeby vytvářet playlisty...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Pokud chces neco na MP3 doporucuju toto: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011 ..dokaze to i setrit baterku tak ze vydrzi hrat 11hodin v kuse..a pisnicky to prehrava postupne tak jak je mas serazeny..playlist de snad taky vytvorit..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Jen chci pustit nějaké mp3 při čtení knížek a na to se mi jeví irShell ideální. Co jsem četl, tak by v posledních CF měli pluginy valit i pod 1.5 homebrew a tak by snad i šel mp3 plugin... Ale raděj bych to měl vše v tom irShellu. :-) Jinak MP3 Light jsem zkoušel, ale nepodporuje album art a tak na něj kašlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 oznac si ich kruzkom a potom spusti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 myschoo: no vidíš, tohle mi nějak vůbec nedošlo. Přitom file manager a selectění více souborů kolečkem jsem používal... :-) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moneytoo
Zdarec,
jen taková rychlá otázka... Jak spustím v irShellu přehrávání celého adresáře s hudbou (a popřípadě vice složek)? X-ko mi vždycky spustí jen jednu a dál to už neskočí. (Doufám, že to jde nějak normálně, bez potřeby vytvářet playlisty...)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts