Chronicze Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Dobrej, práě sem rozbalil zprovoznil xboxe S :D . Mám hrozně lamskou otázku. Všude píšete že je lepší nainstlovat hry z dvd na hdd, ale mě to po vležení forzy III nenabídlo nainstalování na hdd. Kde se toto řeší? . Kdyžtak gamertag: ChronicGamez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 ted si to dost dobře nepamatuju protože sem xbox měl 2 roky zpět, ale někde si tam najed na ty hry , vlož disk a Y nebo něčim na možnosti bys to tam měl otevřít a nainstalovat, prostře něž hru začneš hrát tak na ní najet a dát možnosti Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Díky zkusím :) EDIT: Ano měls pravdu akorát místo Y , to bylo X :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 ještě .. A to teda nemusím už dávat DVD do mechaniky pře hraní? Nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 myslim že DVD musí bejt v mechanice když to spouštíš jako ověření že máš origo, aspon dřív to tak bylo, jenom pak už to DVD neni třeba, při hraní se netočí takže konzole je tišší a hra se loaduje z HDD takže rychlejší a plynulejší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Super, díky za rychlý info :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chronicze
Dobrej,
práě sem rozbalil zprovoznil xboxe S :D . Mám hrozně lamskou otázku. Všude píšete že je lepší nainstlovat hry z dvd na hdd, ale mě to po vležení forzy III nenabídlo nainstalování na hdd. Kde se toto řeší? .
Kdyžtak gamertag: ChronicGamez
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.