box-x Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Cau,stahl jsem si FIFU 12 a mam flash LT+1.9 a chce to po me update.Muzu ho provect nebo ne (aby se mi nesmazal flash)?Nejsem pripojenej na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 box-x Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 dash mam 2.0.13599.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 nesmaže se ti, maximálně chytneš flag, ale to bude update hry, to můžeš nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 box-x Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 diky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
box-x
Cau,stahl jsem si FIFU 12 a mam flash LT+1.9 a chce to po me update.Muzu ho provect nebo ne (aby se mi nesmazal flash)?Nejsem pripojenej na net.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.