Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Uncharted 3 - Jak na platinovou trofej?

xUltimate

Otázka

Zdravím,

mám pučené od kamaráda U3. Má čistě jen holý disk. Když jsem si včera chtěl zahrát Multiplayer, abych udělal 2 trofeje, co mi chybí na platinu, zjistil jsem, že musím zadat nějaký kód, který samozřejmě nemám ani já ani kamarád. Kupovat se mi ho nechce, je docela drahý. Nedá se to nějak obejít třeba přes split-screen nebo tak nějak?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkus napsat na NA výrobce hry,,,, Pověz jim ,že ti nefunguje online pass , kupoval jsi to v game.cz a nejde ti pass,,, Musejí ti poslat nový pass ...

Pokud umíš anglicky,tak jím napiš,a pokud ne ? zkus google překladač ,, Udělal jsem to tak i s Jinými hry a pokaždé mi firmy poslali pass

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne nedá se to obejí, leda že by ten tvůj kámoš koupil origo zabalené komlpet v obale, ale on urcite koupil tu corku co se tu prodavaji za par korun, jen hraci disk bez obalu a bez kodu.

A to jak tu pisi prede mnou ze mas nekam napsat aby ti poslali novy, tak po tobe budou chtit ten stary aby si mohli overit platnost a jestli nebyl nahodou pouzit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu