jandas99nail Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Dobrý den, měl bych dotaz zda jde nějak nastavit aby se hry zobrazovaly v Games záložce (V knihovně) v dashboardu? Mám xbox s RGH takže spouštím přes externí hdd a zatím k spuštění hry se musím proklikat skrz Utilities - File Manager. Nejde proto nějak zařídit aby se mi hry zpouštěly jednoduše v knihovně? Děkuji za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Samozřejmě že to jde . Máš nainstalovaný FSD a dashlaunch ? V xboxu se musí nastavit cesty ve FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám . Potom lze hry spouštět jediným kliknutím přímo v GAME LIBRARY . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandas99nail Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Díky, už se podařilo :-) Ještě jedna otázka, i když ta s tímto nesouvisí. Dá se hrát přes takto upraveny xbox co-op na jednom xboxu? Třeba u MK9 mi to právě při výberu hry 2 a více hráče ukáže všechny položky neaktivní. Proto se ptám (jelikož se s RGH nemůžu připojit na LIVE, tak proto možná nejde ani co-op) Nemáte s tím někdo zkušenosti?. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Pokud hra podporuje cooperativní režim , tak by měla jít takto hrát . RGH má vliv jen na spouštění hry - na funkci hry samé vliv nemá . Nový FSD má i podporu hraní na netu pomocí xlink kai . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Takže teoreticky by měli jít hrát všechny hry,co jsou pro Live?Jedná se mi třeba o hru KinectSport,kde je spoustu dobrých sportů a rád bych je hrál s jinými lidmi,co mají RGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.