jandas99nail Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Dobrý den, měl bych dotaz zda jde nějak nastavit aby se hry zobrazovaly v Games záložce (V knihovně) v dashboardu? Mám xbox s RGH takže spouštím přes externí hdd a zatím k spuštění hry se musím proklikat skrz Utilities - File Manager. Nejde proto nějak zařídit aby se mi hry zpouštěly jednoduše v knihovně? Děkuji za případné rady Citovat
toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Samozřejmě že to jde . Máš nainstalovaný FSD a dashlaunch ? V xboxu se musí nastavit cesty ve FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS k použitým složkám . Potom lze hry spouštět jediným kliknutím přímo v GAME LIBRARY . Citovat
jandas99nail Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Díky, už se podařilo :-) Ještě jedna otázka, i když ta s tímto nesouvisí. Dá se hrát přes takto upraveny xbox co-op na jednom xboxu? Třeba u MK9 mi to právě při výberu hry 2 a více hráče ukáže všechny položky neaktivní. Proto se ptám (jelikož se s RGH nemůžu připojit na LIVE, tak proto možná nejde ani co-op) Nemáte s tím někdo zkušenosti?. Díky Citovat
toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2011 Pokud hra podporuje cooperativní režim , tak by měla jít takto hrát . RGH má vliv jen na spouštění hry - na funkci hry samé vliv nemá . Nový FSD má i podporu hraní na netu pomocí xlink kai . Citovat
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2011 Takže teoreticky by měli jít hrát všechny hry,co jsou pro Live?Jedná se mi třeba o hru KinectSport,kde je spoustu dobrých sportů a rád bych je hrál s jinými lidmi,co mají RGH! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.