krepi Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Jaká rychlost je zapotřebí,aby se dalo hrát po netu,ať už Live nebo přes virtuálku,při očipování?Jedná se asi o odchozí rychlost,než o download. Já mám optiku,u mě problém nehrozí,že net bude pomalý,ale kámoš má 3M a bojí se,že to je málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Není to podle rychlosti , ale odezvy - pingu . Psalo se že má být do 30 ( http://www.pingtest.net/ ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krepi Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Tak to jsem v pohodě,mám 4ms. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krepi
Jaká rychlost je zapotřebí,aby se dalo hrát po netu,ať už Live nebo přes virtuálku,při očipování?Jedná se asi o odchozí rychlost,než o download.
Já mám optiku,u mě problém nehrozí,že net bude pomalý,ale kámoš má 3M a bojí se,že to je málo.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.