Domingster Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte nějaký fígl jak mačkat tlačítka aby jsem se například dostal z toho když nademnou klečí protivník. Ano pokud se z toho chci dostat, musím mačkat Y, ale nevím, zda-li mám Y mačkat furt jako zběsilý, nebo spíš po nějakém intervalu, nebo stačí jednou? Nevíte někdo? Opravdu bych to potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Když budeš mačkat tak nemáš co ztratit... :D Ale z vlastní zkušenosti : občas když sem to zmáčkl jednou tak to vyšlo ale přišlo mi to moc pomalý :) Zlatý UFC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 No ztratím akorát staminu. :D Ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Ještě bych se chtěl zeptat. Nevíte někdo jak je dlouhá kariéra? Už jsem asi u 35 zápasu a zajímalo by mě, kolik jich tak ještě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.