karlosv150 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Zdravim, nevim jestli to už neni, ale nemám moc času hledat. tám se tedy jestli jde zmenšit velikost her na Xbox. dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Ako myslis, k comu, naco zmensit? Malo vysvetlene, resp. nijak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 no většina her má velikost víc jak 4,7 GB tudíž když mám Xbox bez HDD a nechce s emi kupovat ani HDD ani dvouvrství DVD, tak jestli nejdou zmenšit velikost hry aby se vešlo na jednovrství DVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Možná by nebylo špatné přesunout se z roku 2000 do přítomnosti. Dnes jsou DVD DL běžná věc. Někteří lidé si fakt nechají pro korunu vrtat koleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Jo někteří lidé možná, ale já ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Tak takto fantasmagorický nápad jsem ještě nečetl . Výborné jako vtip . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Hry na x360 mají velikost od cca 6,5 GB a víc.. pokuď nelezeš na Live (jelikož by tě ban čekal jistej) tak můžeš zkusit ňákou hru ripnout - odebrat videa, zvuky... ovšem o kolik se hra zmenší a jestli vůbec půjde spustit nevím, každopádně já bych si takto hru nekazil a raději si rozhodně připlatil na koupi DVD DL. Toto opravdu nevidím jako dobré řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Toro: nevím proc fantasagoricky vtip treba na PSP se hry daj zmensit, a jak to udelam kdyz ma hra treba 16 GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 No když má hra 16 GB a ty chceš aby se vešla na DVD R o velikosti 4,3 GB tak to nevím jak bys rád vykouzlil... Kdyby měla třeba těch 6,5 GB tak tam bych tu možnost ořezání videí a tím schození i přes ty 2 GB viděl reálněji, ale je to jen má spekulace. Ovšem celkově mi toto ořezávaní nepříjde prospěšný vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlosv150 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 ee to jsem nemyslel, myslím když si koupím dvouvrství a hra má 16 GB tak jak to udělám dvouvrství má jen 8,4 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Nejde to proste , pokud si nechces kupovat media mel sis nechat udelat RGH a spoustet hry z externiho HDD . LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlosv150
Zdravim, nevim jestli to už neni, ale nemám moc času hledat. tám se tedy jestli jde zmenšit velikost her na Xbox. dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts