tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 title updaty nejsou a nikde sem si nevsim ze by so o tehle hre psalo tak chci vedet jestli ji spustim nebo ne mam lt 2 a predposledni dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drako83 Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 jj na LT+2.0 ji spustis. Ja ji hraju i s neoficialni cestinou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 jj na LT+2.0 ji spustis. Ja ji hraju i s neoficialni cestinou :D Dobre ty,jen ja prave o tom cetl nevim ted kde ale vetsinou psali ze to nejde,myslim tu CZ,nemas nejakej nebo je neode nejakej navodek kde CZ stahnout a hlavne pak do hry nacpat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Dobre ty,jen ja prave o tom cetl nevim ted kde ale vetsinou psali ze to nejde,myslim tu CZ,nemas nejakej nebo je neode nejakej navodek kde CZ stahnout a hlavne pak do hry nacpat? V.I.P. členství otevřeno opět pro nové členy . Je tam na stáhnutí hodně her v cz : http://share-forum.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drako83 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 V.I.P. členství otevřeno opět pro nové členy . Je tam na stáhnutí hodně her v cz : http://share-forum.net Jj presne odtamtud to mam i ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 nevim no,zatim mi vubec nedosel aktivacni email,dival sem se na posledni prispevky a no nic moc hry,nemuzu pouzit zatim vyhledavac,a topik primo na cz hry sou tam 4 a neni to tam ze tak snad to brzy dojde a nekde tam ta hra fakt je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No tak já se registroval teď a aktivnační mail mi došel hned do minuty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Jj presne odtamtud to mam i ja :) tak se mi tam konecne podarilo prihlasit a hledal sem no nic moc her v cz prave ani ten skyrim tam neni jak si rikal,tak to by me fakt zajimalo kdes to nasel moch bys mi to prosimte znava najit a poslat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukish Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 http://share-forum.net/index.php/topic,1121.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOmas1468624983 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 http://share-forum.net/index.php/topic,1121.0.html Jo diky,jen jesi to chapu to tak to je jen seznam a na tom foru vsechny ty hry jsou 100pro cz? Jen me zarazi ze to jinak u nich neni napsane ze jsou cz a taky proc nejsou v topiku urcenem pro cz hry,nechci neco stahovat zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Nejsou v topiku určeném pro cz hry , protože to je seznam cz her které mohou stáhnout jen VIP členové . A není tam napsané že jsou cz - protože tam jiné než cz nejsou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 jj na LT+2.0 ji spustis. Ja ji hraju i s neoficialni cestinou :D Jaktože ti jde ? Já mám taky LT+ 2.0 a píše mi to This disk is not supported. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Jaktože ti jde ? Já mám taky LT+ 2.0 a píše mi to This disk is not supported. Problém vyřešen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Co byl za problem?se skyrimem. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tOmas1468624983
title updaty nejsou a nikde sem si nevsim ze by so o tehle hre psalo tak chci vedet jestli ji spustim nebo ne mam lt 2 a predposledni dash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.