SNEHULAK1468627123 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Mam novou hru na ps3 a pul roku jsem ji nehral - byla v mechanice snad 2x. Dnes kdyz jsem hru vlozil do ps3 tak se nic nedilo a po prohlidce disku jsem zjistil ze jsou u stredu dve praskliny - jedna asi 1cm a druha 3 mm - mam hodne her a ruznych cd dvd a jeste nikdy se toto nestalo - ta centimetrova prasklina je uplne skrz - muselo se to stat jedine pri vyndavani ci zatlacovani do obalu - udivuje me ze hra byla skora nepouzivana a takhle to prasklo - napada me jedine vada disku - chci se zeptat zda se toto nebo neco podobne nekomu prihodilo u nejakeho datoveho nosice - docela me to rozhodilo - 1000 kc fuc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 zksu třeba zajít do obchodu že zničeho nic praskla(i když je malá šance že to uznaj). jinak občas se to stává, ale mě se to stalo jenom u CDček. DVD a BD jsou hoodně ohebný a jen tak náhodou nezlomíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.