Doudi Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Zdravim koupil jsem si ps3 slim 320 GB je tam nahranej firmwarem 3.65 jsem ho připojil na net a chce to aktualizace systémového softwaru tak se chci zeptat jesli to mám povolit a stáhnout to moc dík za odpověd [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Pokud se chceš dostat na PSN, nebo hrát online, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 a proč by si to nepovolovat?:D mysliš že ti to stáhne nějakej virus od SONY nebo co?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doudi Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 to ne ale jenom se ptám stejnak na tom nepůjdou hrát hry z hárdisku protoše tam mám 3.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 jj, v tuhle chvíli je to jedno jestli uděláš update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doudi Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 ja si taky myslim a když tam mám firmwarem 3.65 a neplanuje se něco aby to šlo když tam mám firmwarem 3.65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doudi Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 tak jsem to udělal ted tam bude firmwarem 4.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 no tak podle nějakých zpráv a twitteru už někdo CFW 4.0 má akorát nestabilní(bojí se aby to nedopadlo jako waninkoko v1) a že ho vydá před 25/26.12. ALe na to se zatim nedá spolehat, být tebou tak neřešim a jdu normálně na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Doudi Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 tak jsem ho tam hahral tak uvydim jesli to půjde chtěl jsem hrát online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 pokud tam máš 4.0 tak ti to musí jít na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Doudi
Zdravim koupil jsem si ps3 slim 320 GB je tam nahranej firmwarem 3.65 jsem ho připojil na net a chce to aktualizace systémového softwaru tak se chci zeptat jesli to mám povolit a stáhnout to moc dík za odpověd
[h=2][/h]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.