Neczro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Chtěl bych se lidi zeptat jestli jde online pass použít víckrát než jednou. Jelikož jsem koupil hru na aurku použitou a nejde mi zadat. Poraď te pls co mám dělat abych mohl hrát online Díkec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Online pass jde použít pouze jednou a na jednu konzoli, pokud bys chtěl hrát hru online musíš si koupit kod na ps storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Ahojky, , už jsem tu to jednou říkal , Zkus si zažádat o nový na easport ,,Musíš jím říct,že ti vůbec nefunguje online pass , kupoval jsi to někde v krámu a nevíš ,co máš dělat,,,, Já jsem to udělal s Fifou 2012 , i když jsem si jí koupil přes amazon ,takže mi přišla úplně nová zabalená ,,, online pass mi tak šel .jenže fifa interactvie cup , mi nejelo ,,, napsal jsem jím a oni poslali mi nový online pass haha,,, Potom , mi napsali ,pokud to nepůjde i s tímhle,tak vám pošleme nový haha.. jenže nebyl problém s online passem , problém byl totiž v tom ,že fifa ten interactive cup spustila až ted nedávno hahahah,,,, uvidíš.ručím za to ,že máš nový online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Neczro
Chtěl bych se lidi zeptat jestli jde online pass použít víckrát než jednou. Jelikož jsem koupil hru na aurku použitou a nejde mi zadat. Poraď te pls co mám dělat abych mohl hrát online Díkec.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.