Luke-Hardy Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Jaky jsou podle vás nejlepší 16GB karty z vlastní zkušenosti :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Já osobně používám Lexar 16gb memory stick ProDuo, na lepší sem zatím nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 A všechno funguje tak jak má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Ano samozdřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Tak jo tak moc dík a stahuješ hry nebo kupuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 K-Kiro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Jak co, věčinu her stahuju, ale pokud se mi nějaký titul hodně libí tak si koupím originál UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 ok tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 SanDisk 16 GB - Naprostá spokojenost,měl jsem 64 MB Sony a 8 GB Sony a myslím že SánDisk je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Jaky jsou podle vás nejlepší 16GB karty z vlastní zkušenosti :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.