kkuukkiiss Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Ahoj, chci se zeptat jak to bude když si koupim tenhle hadr ale nechci se vubec připojovat na net, je mi jasný že na něj budu instalovat hry ale jak na něj dostanu třeba nějaký filmy, muziku atd., jestli ho můžu nějak spojit s pc? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Dalsi, co ma v pazi oficialne stranky! http://www.xbox.com/en-us/live/transfer http://support.xbox.com/sk-SK/games/xbox-games/manage-games-data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 díky moc, hledal jsem to ale nenašel.. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 hledal ? ses rozhlíd po pokoji možná tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 a nevíte kde bych ten kabel sehnal? není ani na ofiko stránkach microsoftu, já blbec jsem si jeden objednal ale ten je na prenos ze staryho hdd do slimka, nemuzu ho nikde najit, ani po pokoji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 kabel na spojení PC a HDD ze Slima není, aspoň co vím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 vždyť to je tenhle kabel ne? http://www.xbox.com/en-us/live/transfer jak jinak dostanu filmy, muziku, fotky... atd do xka? jde to pres flashku? zkousel jsem to ale zadnej program mi snad nepodporuje presun formatu jpg napr.. nevim jak to udelat :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Na Slima žádnej kabel nepotřebuješ. Otevři si počítač a připoj ho jedním kabelem od zdroje a druhým ze SATA řadiče. Pokud nemáš volnej ten SATA kabel tak to připoj třeba místo CD. Pokud nemáš v počítači zaplý AHCI tak te dělej raději při vypnutým PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 vždyť to je tenhle kabel ne? http://www.xbox.com/en-us/live/transfer jak jinak dostanu filmy, muziku, fotky... atd do xka? jde to pres flashku? zkousel jsem to ale zadnej program mi snad nepodporuje presun formatu jpg napr.. nevim jak to udelat :-p to je kabel na starej FAT HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Hele podívej se na ten kabel pořádně. Z boku se připojuje starej HDD a zepředu slim HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 no jo teď sem si všiml, osobně sem měl doma právě ten starej transfer kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 já mám právě noťas takže ho asi težko otevřu a seknu to přes sata ale mam tu z boku sata, takže to bude fungovat jen když koupim sata kabel? to je asi jenom na externi hdd co? ktery maj svy napajeni.. slim hdd bych na to asi nijak nedal pokavad bych nemel zdroj nekde vedle zapojenej.. sem asi v prdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Na noťasu asi bude eSATA, takže asi ne. I s redukcí Ti asi bude chybět napájení, to by tam musela být eSATAp (s napájením) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Takže buď ten kabel od Microsoftu nebo redukci USB -SATA např. http://www.alza.cz/qcp-konvertor-redukce-usb2-0-na-ide-40-44-pinu-a-sata-pro-2-5-i-3-5-hdd-ac-adapter-externi-d66597.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 oukej dík, to je pecka, asi ho hned koupim, jen pro ujasnění, koupim ho připojim do noťase a na slim hdd a pak tam přes jakej program dam např muziku , fotky,filmy, i když jsem slyšel že filmy tam nejdou natahnout. popřípadě jestli by to tak nešlo jen obyčejně přes naformátovanou flasku, jde mi o program kterej zkousne fotmaty jako jpg atd... horizon to nezvlada buffalo taky ne.. tak nevim.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fafa999 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Na to Ti asi neodpovím. Co jsem zkoušel tak 1080p mkv filmy hrajou přes DLNA server ze sítě (mělo by to jít i přes MCE) ale trhaně takže pro mně nepoužitelný, fotky jdou a muzika asi taky. Z HD nebo flashky jsem to nezkoušel. HD formátovaný NTFS to nevidí takže snad FAT32 nebo FATx jo. Snad Ti to řekne někdo jinej. Ale žádný multimediální přehrávač to asi nenahradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuukkiiss Odesláno Prosinec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 mě jde hlavně o ten program, ostatní snad nějak zvladnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.