Chronicze Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Tato otázka tu jistě už zazněla,ale je nějak možné kopírovat z flashky na hdd? nějak jsem na to nepřišel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Preco si najskor nepozries ofic. stranku http://support.xbox.com/sk-SK/games/xbox-games/manage-games-data A inak: co tak google??? http://www.google.sk/#sclient=psy-ab&hl=sk&source=hp&q=kopirovanie+xbox+360&pbx=1&oq=kopirovanie+xbox+360&aq=f&aqi=q-w1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2036l9006l0l9290l20l20l0l0l0l2l1103l10365l2-1.4.6.1.4.2l18l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=44a3f79ccec99101&biw=1467&bih=729 (V cestine to tiez najdes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 tak jsem to tak udělal na flashku,ale když jí dám do compu abych tam něco dal tak mi to ukazuje že je plná? tak já to prostě nechápu toto. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 no nic už jsem to pochopil. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 tak jsem to tak udělal na flashku,ale když jí dám do compu abych tam něco dal tak mi to ukazuje že je plná? tak já to prostě nechápu toto. :D A jak jsi ji otvíral ? FATX formát xboxu PC nepřečte ! Musíš použít na to program USBXTAFGUI_v44 , nebo Party Buffalo_old . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chronicze Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 no pořád jsem nepochopil jak to prostě udělat :D . I když udělám teda menší "data" pro xbox tak mi to ty věci nenajde ( v settings- storage) takž je nemám jak přemístit. Dám věci na flashku(kořene) ty se normálně načtou když si chci něco přehrát, ale uložit na HDD nejdou. jako by tam nebyly :D to mě deptá :D EDIT: Aha takže na flashky na HDD nedostanu žádnej svůj obsah.. docela smutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chronicze
Tato otázka tu jistě už zazněla,ale je nějak možné kopírovat z flashky na hdd? nějak jsem na to nepřišel.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.