AnAlKiNg Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 zdravím, jsou nějaké hry na psp, které jdou hrát ve více hráčích? Něco jako jsou worms :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Jako myslis naraz pro dva hrace nebo na stridani ? Ja znam naraz jenom pintball s minis her a jeste jedna tam myslim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 myslel jsem střídavé :) jsem soutěživý typ a třeba ve škole je někdy nuda :D tak si zahrát se spolužákem není od věci :D viděl jsem zatím jen ale worms a monopoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Buzz světovy kvíz ale nevim jestli tě to bude bavit ale je to s ceskym dubingem a je tam hodne otazek a muzete soutezit proti sobe, pak jeste je myslim neco na zpusob lodi a piškvorek atd,jmenuje se to family games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Na psp sou wormsy dva díly minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jony1203 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2011 Ape Academy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnAlKiNg Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 jo díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.