freez1468627102 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Zdar all, mám dotaz ke hrám co se dávají momentálně k balení s Xboxem a Kinectem, jako Kung fu Panda2 a nebo Carnival Actions, všiml jsem si že to nejsou klasické DVD ale jsou tam karty s kodem pro stažení hry z Live. Moje otázka na kterou jse tu odpověď nenašel je kam se stáhne ta hra z Live když mám jen Xbox 4GB ? Bude stačit velkokapacitní USB 16GB na uložení hry, půjde to vůbec ? Půjde případně hra přesunout z USB na HDD až jej budu mít k Xboxu připojený? Nebo dokud nebude u Xboxu HDD tak bude Xbox pokaždé tu hru z Live sosat ? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 To budes moct stahnout jen jednou a nejlepe ja bych to stahl spis na HDD nez na USB to pak smazes a uz si to nestahnes a nezahrajes tudis bych radsi dokoupil jeste HDD a stahl to na hdd nevim jestli to jde pak kopirovat z flashky na hdd mozna jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 na vnitrni pamet se to vejde. carneval zabirá asi 1,6 Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 To budes moct stahnout jen jednou a nejlepe ja bych to stahl spis na HDD nez na USB to pak smazes a uz si to nestahnes a nezahrajes tudis bych radsi dokoupil jeste HDD a stahl to na hdd nevim jestli to jde pak kopirovat z flashky na hdd mozna jo co meleš, že jenom jednou? :D pokud redeemneš kód, tak na svým profilu si to pak do budoucna můžeš stáhnout kolikrát chceš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Aha tak to se omlouvam ja myslel ze se to da pouzit jen jednou ten kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 však si vem, že bys koupil třeba xko s 60gb HDD a nakoupil na live spoustu her a postahoval je...pak bys ale presel na vetsi HDD třeba 120gba chtěl to postahovat znova...pouze si tam stáhneš svůj profil a znova psotahuješ všechny hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 ale on má slim podle toho co píše a tam jde dokoupit pamět jen 250gb . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 ano ale já jsem odpovídal na to, že když něco koupíš z marketplace tak že to na svym profilu můžeš stáhnout třeba bambilionkrát. to s těmi GB byl jen příklad :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 jo ok...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freez1468627102 Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Díky tohle mi stačí, pokud to jde stahovat z profilu na live pořád je to OK. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.