freez1468627102 Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 Zdar all, mám dotaz ke hrám co se dávají momentálně k balení s Xboxem a Kinectem, jako Kung fu Panda2 a nebo Carnival Actions, všiml jsem si že to nejsou klasické DVD ale jsou tam karty s kodem pro stažení hry z Live. Moje otázka na kterou jse tu odpověď nenašel je kam se stáhne ta hra z Live když mám jen Xbox 4GB ? Bude stačit velkokapacitní USB 16GB na uložení hry, půjde to vůbec ? Půjde případně hra přesunout z USB na HDD až jej budu mít k Xboxu připojený? Nebo dokud nebude u Xboxu HDD tak bude Xbox pokaždé tu hru z Live sosat ? Dík za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeonmaster Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 To budes moct stahnout jen jednou a nejlepe ja bych to stahl spis na HDD nez na USB to pak smazes a uz si to nestahnes a nezahrajes tudis bych radsi dokoupil jeste HDD a stahl to na hdd nevim jestli to jde pak kopirovat z flashky na hdd mozna jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tejklin Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 na vnitrni pamet se to vejde. carneval zabirá asi 1,6 Gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 To budes moct stahnout jen jednou a nejlepe ja bych to stahl spis na HDD nez na USB to pak smazes a uz si to nestahnes a nezahrajes tudis bych radsi dokoupil jeste HDD a stahl to na hdd nevim jestli to jde pak kopirovat z flashky na hdd mozna jo co meleš, že jenom jednou? :D pokud redeemneš kód, tak na svým profilu si to pak do budoucna můžeš stáhnout kolikrát chceš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeonmaster Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Aha tak to se omlouvam ja myslel ze se to da pouzit jen jednou ten kod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 však si vem, že bys koupil třeba xko s 60gb HDD a nakoupil na live spoustu her a postahoval je...pak bys ale presel na vetsi HDD třeba 120gba chtěl to postahovat znova...pouze si tam stáhneš svůj profil a znova psotahuješ všechny hry ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slachta8 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 ale on má slim podle toho co píše a tam jde dokoupit pamět jen 250gb . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perrek Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 ano ale já jsem odpovídal na to, že když něco koupíš z marketplace tak že to na svym profilu můžeš stáhnout třeba bambilionkrát. to s těmi GB byl jen příklad :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slachta8 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 jo ok...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freez1468627102 Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Díky tohle mi stačí, pokud to jde stahovat z profilu na live pořád je to OK. Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts