Coloradak Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli někdo ví o nějaké stránce kde by se dalo dočíst kolik jednotlivé hry zabírají GB na disku? Docela by mě to zajímalo udělat si takový menší obrázek o hrách, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aztec123 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 http://www.pshomebrew.net/wiki/PS3_Backup_Compatibility_List tady máš vše :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Coloradak Odesláno Prosinec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Díky moc, přesně tohle jsem potřeboval :-) zřejmě se to časem aktualizuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aztec123 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Nemáš za co ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Coloradak
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo ví o nějaké stránce kde by se dalo dočíst kolik jednotlivé hry zabírají GB na disku? Docela by mě to zajímalo udělat si takový menší obrázek o hrách, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts