Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zapnul jsem konsoli ,ze si se svou zahrajeme Vivu Pinatu a tak hrajeme zavod a pak se konsole sekne .... Teplota CPU a GPU okolo 45 stupnu.Takze jsem hru zapnul znova .... opet seknuti ... Tak jsem nakonec zapnul jinou hru .... Explosion Man ... take se to seklo. Nakonec jsem udelal : FSD komplet promazl DATA , nastaveni atd. Zapnul jsem Vivu Pinatu a asi 3 hodiny pohoda ... a pak jsme hrali dokonce i Eplosion man a taky v pohode. Je mozny ze je problem v FSD ? Udelalo to taky uz nekomu ? Jinak teplota po 3 hodinach Cpu 51 a Gpu 53 ...takze podle me pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cembry Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Z dosavadniho ne moc dlouheho pouzivani FSD jsem nabyl dojmu, ze se obecne rado seka :-) Zjistil jsem, ze FSD nema treba rado, kdyz se pokousim provadet nejaky cinnosti behem stahovani aktualizaci/artworku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Prijel jsem domu a akorat se zas stahnula nejaka novejsi verze co upravuje hodne veci. Verim tomu,ze to byla nejaka chyba ,pac podle te teploty je to podle me ok. Kazdopadne by jsem chtel udelalt update na nejnovejsi Dash co ma Anubis1. Mam na DVD svuj NAND soubor takze me staci najit nejakej slusnej navod jak to vsechno udelat a dal bych tam nejnovejsi verzi,at me to u nekterych her nepise. ze mam udelat update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.