Umberto Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 nevíte někdo kdy to má vyjít, jestli to bude ještě před vánocema. Vypadá to hodně zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 14.12.2011 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 14.12.2011 ;)tak to je už za pár:-) tak to se moc těším, jsem zvědavej jaký to bude, vubec neví k čemu to mám přirovnat??? Assassins Cred v modernu švihlej Larou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Přijde mi to spíš jako Saboteur ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 ja z tyhel hry videl jen cgi filmecek, krerej byl moc peknej, ale to bylo v dobre kdy mela hra vyjit krabicove, nyni ma vyjit jen elektronicky ze? Nevi nekdo nejaky slusny gameplay z toho, nekde ke shlednuti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 ja z tyhel hry videl jen cgi filmecek, krerej byl moc peknej, ale to bylo v dobre kdy mela hra vyjit krabicove, nyni ma vyjit jen elektronicky ze? Nevi nekdo nejaky slusny gameplay z toho, nekde ke shlednuti ?? Máš pravdu, vyjde to jen elektronicky, krabicovku zrušili kvuli pirátům...jisnk žádný gameplay video jsem nikde bohužel nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Aha, takže tuhle hru si nezakoupím :(. Jinak gameplay žádný opravdu není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Bohuzel se I Am Alive tenhle rok uz asi nedockame, z 14.12. se datum posunulo na nejasne zima prelomu 2011/12, nadeje, ze si tak zahrajeme tuhle hro v letosnim roce jeste je, ale velmi mala, sazel bych spis na pristi rok.....jinak jsem zvedavy, kolik bude hra stat, vypada jako celkem velky projekt a prodavat ji jen na XBLA je skoda.....treba to nakonec dopadne jak s Raymanem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.